Surpriza sezonului precedent, Arena Alba Iulia şi-a aflat adversarul din turul II al Cupei României, după ce a reuşit să treacă în primul tur de Gloria Arad, cu scorul de 1-0.

Adversarii formaţiei antrenate de Ovidiu Barna sunt echipierii de la CFR Simeria, pe care îi vor întâlni pe data de 1 august, într-o partidă care va începe la ora 17.30. Echipa hunedoreană activează în Liga a III-a, Seria a V-a, terminând campionatul trecut pe locul cinci. În cazul în care, în 25 iulie, CS Zlatna va învinge AS MS Târgu Mureş, zlătnenii vor întâlni Unirea Floreşti, dîn Liga a III-a.

 „Nu mă aşteptam la altceva, era normal ca să jucăm cu o echipă din zonă. CFR Simeria e o echipă bună, iar noi vom intra determinaţi pentru a trece mai departe. Am ajuns până aici să ne jucăm şansa şi, bineînţeles, cel mai bun să câştige”, a declarat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia

Antrenorul celor de la Arena mai are în vizor câţiva jucători pe care doreşte să-i aducă „în curte” şi speră ca, până la ora jocului cu CFR Simeria, să poată semna cu aceştia.

 „Suntem în discuţii cu câţiva jucători şi sper ca până la partida din cupă să ne perfectăm câteva transferuri”, a adăugat Barna.

Reamintim că Arena Alba Iulia a fost surpriza campionatului judeţean precedent, reuşind să promoveze în Liga a IV-a cu maximum de puncte şi câştigând faza judeţeană a Cupei României, după ce a trecut peste adversari mult mai bine cotaţi, precum CSO Cugir sau Performanţa Ighiu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate