În acest week-end au loc două dintre cele trei serii ale Ligii a V-a. Arena Alba Iulia (Seria I) şi Energia Săsciori (Seria a III-a) par a fi principalele candidate la promovare, în timp ce, în Seria II-a, disputa este foarte mare pentru accederea în Liga IV-a.

În cadrul etapei cu numărul XXI, liderul Seriei I din Liga V-a, Arena Alba Iulia a mai bifat încă o victorie, reuşind să acumuleze 57 de puncte din tot atâtea posibile şi să fie doar la trei puncte de promovarea matematică în Liga IV-a.

Arena Alba Iulia va trebui să învingă ocupanta locului secund, Viitorul Biia, pentru a fi sigură de promovarea în Liga IV-a.

Rezultatele Seriei I, a Ligii a V-a:

Partizanii Sîmiclăuş – Arena Alba Iulia 0-2

Viitorul Biia – Progresul Fărău 5-2

AS Cetatea de Baltă – Crăciunelul de Jos 6-0

Inter Mihalţ – Avântul Sâncel 4-1

AS Pănade – Dacia Mihalţ 4-1

Spicul Bucerdea – Unirea Cergău 0-4

În clasament, pe prima poziţie se află Arena Alba Iulia cu 57 de puncte, urmată de Viitorul Biia şi AS Cetatea de Baltă cu 43 de puncte.

În cadrul Seriei a II-a, lupta este departe de a fi terminată, deoarece sunt patru echipe angrenate în lupta pentru promovare, acestea fiind despărţite doar de cinci puncte. Liderul Decebal Cricău a fost aproape de a se încurca în deplasare la „lanterna roşie”, câştigând greu, cu 3-2, iar celelalte echipe de pe podium au reuşit să învingă la două goluri diferenţă. Meciul dintre ocupantele locurilor patru şi cinci, Şoimii Ciumbrud – Sportul Liveziile, s-a terminat cu un scor alb, 0-0.

Rezultatele Seriei a II-a, a Ligii a V-a:

Şoimii Ciumbrud – Sportul Liveziile 0-0

Olimpic Berghin – Andreas Alba Iulia 2-0

Voinţa Beldiu – Decebal Cricău 2-3

Industria Galda de Jos – Mureşul Gâmbaş 2-0

Del Dodo Alba Iulia – Inter Ciugud 1-3

Fortuna Lunca Mureşului – Iezerul Ighiel 3-0

După etapa cu numărul XVII, pe primul loc al clasamentului se află Decebal Cricău cu 38 de puncte, urmată de Inter Ciugud cu 37 de puncte, Industria Galda de Jos cu 35 puncte şi Şoimii Ciumbrud cu 33 de puncte.

Etapa următoare, derby-urile Seriei a II-a vor fi:

Decebal Cricău – Şoimii Ciumbrud

Sportul Livezile – Industria Galda de Jos

Inter Ciugud – Olimpic Berghin

În Seria a III-a, Energia Săsciori pare a fii prima candidată la accederea în Liga IV-a, având şase puncte faţă de ocupanta locului secund, Hidromecanica Şugag.

Rezultatele Seriei a III-a, a Ligii a V-a:

Energia Săsciori – CSO Cugir II 6-1

AS Pianu de Sus – Hidromecanica Şugag 1-3

Energy Cetatea Câlnic – AS Balomir-Şibot 4-1

Colorado Şpring – Independenţa Cut 6-1

Viitorul Tărtăria – Mureşul Săliştea 3-1

Sportul Pianu – Mureşul Vinţu de Jos 1-3

În clasamentul seriei, primul loc este ocupat de Energia Săsciori cu 45 de puncte, urmată de Hidromecanica Şugag cu 39 de puncte şi Energy Cetatea Câlnic cu 36 de puncte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate