Arbitrul albaiulian Alexandru Vodă (25 de ani) a  fost prezent, în perioada 12-15 iulie, la prima consfătuire cu lotul Ligii I, la Baia Mare.

Cursul a fost organizat de Federaţia Română de Fotbal, unde au fost prezentate ultimele reglementări de la UEFA, arbitrii participând şi la testări fizice şi teoretice, dar şi la o excursie la Cimitirul Vesel de la Săpânţa.

„Un moment foarte important în cariera mea de arbitru, fiind prima consfătuire cu lotul de arbitrii a Ligii I, dar nu am reuşit să fiu surprins cu nimic, deoarece m-am deplasat pregătit pentru acest curs. Legat de viitor, ţelul  meu ca şi arbitru este acela de a ajunge pe lista FIFA, dar sunt conştient că am nevoie de multă muncă pentru a putea îndeplini acest vis”, a declarat Alexandru Vodă.

Reamintim că Alexandru Vodă a debutat în returul sezonului trecut în Liga I, pe 21 aprilie, la partida CS Mioveni – Rapid din etapa XXVII, el mai fiind delegat la partidele Astra Ploieşti – Concordia Chiajna şi Voinţa Sibiu – CS Mioveni, din ultima etapă a sezonului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate