cupa prietenieiTurneul național al arbitrilor Cupa Prietenia , desfășurat la București în weekend-ul 13-15 decembrie a adus la start 25 de echipe participante, printre care și echipa județului Alba. Trofeul Fair-Play la  a fost acordat echipei din județul nostru.

Ajunsă la ediția a XIII-a, competiția a reunit un număr record de echipe, reprezentantele județelor: Alba, Argeș, Bacău, Botoșani (grupa A), Brăila, Brașov, București 1, Buzău (grupa B), București 2, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Galați (grupa C), Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov (grupa D), Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova (grupa E), Teleorman, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea (grupa F).

Echipa din Alba a reușit să se califice din grupă de pe locul 2, în urma rezultatelor înregistrate: 3-0 în fața echipei din Botoșani, 0-1 cu Argeș și 1-1 cu Bacău. După victoria categorică obținută în optimile de finală: 4-0 cu Mehedinți, Alba a pierdut jocul din sferturi (0-1 cu Ialomița, ajunsă ulterior în finala mare) ratând astfel șansa de a ajunge în ”careul de ași” al competiției.

Titlul de campioană la ediției a XIII-a a revenit echipei din Satu Mare (care a câștigat finala mare în fața echipei din Ialomița), iar Harghita a câștigat locul 3, învingând în finala mică echipa din Teleorman. Echipa noastră a fost desemnată cea mai sportivă echipă de la turneu, fiind acordate la festivitatea de premiere diploma și trofeul Fair-Play pentru AJF Alba!

Lotul care ne-a reprezentat a avut următoarea componență: Damian Radu, Damian Augustin – Domșa Mihai, Sas Andrei, Popa Sergiu, Popa Daniel, Monea Dan, Petropulos Cristian, Dan Lucian, Hanca Florin, Damian Adrian, Corpodean Sorin, Cerghedean Gabriel, Mărginean Adrian, Vodă Alexandru, Țîra Mihai.

sursa: AJF ALBA

 
 
 

Publicitate

Publicitate