După încheierea partidei dintre Unirea Alba Iulia şi FC Olt Slatina, cei doi antrenori au fost mulţumiţi de rezultatul afişat pe tabela de marcaj. 

Antrenorul alb-negrilor, Stelian Gherman, s-a arătat încântat de evoluţia jucătorilor săi,  reuşind să-i adune împreună, poate pentru ultima dată.

„Rezultatul partidei de astăzi este echitabil. În prima parte, am reuşit să deschidem scorul, iar din păcate partida nu a avut un ritm prea bun, nici de o parte nici de cealaltă. Cei de la Slatina şi-au creat 3-4 ocazii bune de a marca şi puteau întoarce rezultatul. Nu vreau să mă pronunţ la faza din care Mândruşcă a luat cartonaşul roşu. Vom analiza jocul şi vom vedea dacă a fost sau nu penalty. Din poziţia mea nu s-a văzut clar ce s-a întâmplat în careu”, a declarat Stelian Gherman, antrenor Unirea Alba Iulia.

Referitor la acţiunea jurnaliştilor locali, de a aduna bani pentru fotbalişti, antrenorul alb-negrilor s-a arătat impresionat.

„Apreciez această acţiune, dar nu putem salva echipa cu aceşti bani. Oamenii care doresc ca echipa să rămână în Liga a II-a trebuie s-o ajute cât pot de mult moral. Sunt alţi oameni care pot susţine financiar, iar aceştia sper că se vor găsi. Noi vrem să terminăm turul, iar mai apoi vedem ce se va întâmpla. Mulţumesc în numele echipei că aţi încercat să fiţi aproape de noi şi sperăm să facem ceva pentru ca această echipă să nu se desfiinţeze”, a precizat antrenorul.

Finanţatorii echipei Unirea Alba Iulia vor încerca în weekend-ul acesta să readucă clubul pe „roţi”, pentru a termina cel puţin turul acestui campionat. Următorul meci pentru albaiulieni va fi miercuri, cu Damila Măciuca, în cadrul etapei a noua.

 
 
 

Publicitate

Publicitate