IMG_1321Antrenorul cugirenilor Marius Opric și-a ispășit la Sebiș ultima etapă de suspendare, iar la meciul următor va reveni pe banca tehnică a formației sale. Fără Opric pe bancă și lipsită de aportul lui Cârstean, Metalurgistul a mai primit încă o lovitură la Sebiș în minutul 24, când Potopea a fost eliminat. 

Chiar și în 10 oameni, elevii lui Opric au marcat de trei ori și au obținut toate cele trei puncte în derby-ul cu Național Sebiș.

„A stricat arbitrul meciul, nu trebuia dat roșu direct la Potopea, fault la centrul terenului. Inclusiv golul primit, a dat târziu galbene la ei. Eu îi felicit pe băieți, parcă s-au mobilizat mai bine după eliminarea lui Potopea. Noi jucăm, muncim corect și ne ajută și Dumnezeu, restul cu coaliție, calcule nu ne interesează noi jucăm fotbalul pe teren nu prin trbune și pe hârtie”, a declarat Marius Opric, antrenor Metalurgistul Cugir.

Un mare merit la victoria obținută de Metalirgustul Cugir l-a avut și portarul Tiut, acesta a avut patru intervenții salvatoare în fața atacanților adverși și a fost felicitat la finalul jocului de Opric.

„În Tiut am avut întotdeauna încredere, a apărat super, chiar dacă a fost un pic accidentat s-a dăruit. Mă bucur pentru el”, a încheiat Opric.

 
 
 

Publicitate

Publicitate