img_3276Gheorghe Medrea nu mai e antrenor la Mureșul Vințu de Jos. Tehnicianul echipei din Vințu a reușit să promoveze echipa din Liga a V-a, iar după câteva meciuri bune formaţia a început să comploteze împotriva antrenorului. 

Victoriile din retur cu Arena Alba Iulia și CS Ocna Mureș i-au ridicat „pe vârfuri” pe fotbaliștii de la Mureșul Vințu de Jos, care s-au împărțit în câteva tabere, însă cea mai consistentă a părut să fie tabăra fotbaliștilor care nu-l mai doreau antrenor pe Gheorghe Medrea.

Tehnicianul din Vințu de Jos și-a dus sezonul la final, iar acum a anunțat că nu va mai continua la Mureșul Vințu de Jos.

„Am plecat pentru că nu am mai putut suporta anumiți jucători. S-au format bisericuțe și mie nu-mi plac. Sunt jucători care nu merită să poarte tricoul echipei. Pentru mine era o bucurie când eram jucător, eram mândru să joc la echipa din satul meu”, a declarat Gheorghe Medrea.

Tehnicianul nu duce lipsă de oferte, acesta având opțiuni și în Liga a IV-a, dar și în a V-a.  Mureșul Vințu de Jos a terminat sezonul cu 7 victorii, o remiză și 16 eșecuri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate