Anca Bunea a reușit să aducă noi medalii pentru CS Unirea Alba Iulia. Sportiva a participat recent la Campionatele Naționale de Sală, eveniment ce a avut loc la București. Sportiva Clubului Unirea Alba Iulia a obținut trei medalii – de aur, argint și bronz -, câte una la fiecare categorie pentru care a concurat.

Anca Bunea a reușit să obțină medalia de bronz la 1.500 de metri, la tineret. Acest rezultat constituie un nou record personal al sportivei. Tânăra atletă s-a dovedit a fi mai iscusită la  proba de 3.000 de metri, unde a obținut titlul național la tineret, iar la seniori s-a clasat a doua.

”A fost un concurs greu, având în vedere programul încărcat din ultima săptămână. Sunt bucuroasă pentru rezultatele obținute și mă bucur ca am încheiat sezonul de iarnă cu cinci medalii”, a declarat Anca Bunea, atleta CS Unirea.

De partea cealaltă, directorul CS Unirea Alba Iulia, Marius Anghel este încântat de viitorul atletei, care se află în primul an  la categoria Juniori I. ”Mă bucură enorm rezultatele obținute de Anca, sunt cu atât mai bucuros cu cât sportiva este încă la categoria Juniori I, iar viitorul sportivei este unul încântător”, a declarat Anghel.

Sportiva va participa pe 17 martie la Campionatul Național de Cros, evenimentul fiind o competiție care este criteriu de selecție pentru Balcaniadă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate