Sportiva legitimată la CS Unirea Alba Iulia și CSS Mediaș, Anca Bunea, nu a reușit să urce, miercuri, pe podiumul de la Barcelona. Atleta a concurat la finala de 5.000 de metri împreună cu o altă sportivă din România, dar și cu atlete de talie internațională.

Cursa s-a dovedit a fi strânsă, iar cele două sportive din România au fost mereu în plutonul fruntaș. În prima parte, Anca Bunea a condus cursa.

La finalul competiţiei, atletele din Etiopia s-au desprins și au obținut primele două locuri. Cel mai bun rezultat al României a fost obținut de Monica Florea – locul 7, iar Anca Bunea s-a clasat a 17-a.

“Nu a fost tocmai o zi perfectă pentru mine, având în vedere că am terminat cursa pe locul 17. Sunt dezamăgită într-un fel, iar în altul pot spune că sunt fericită că am ajuns până aici. Mai am un an de juniorat și cred că este timp să scot rezultate cât mai bune pe viitor. Îmi pare foarte rău că antrenorul meu, Vasile Herman nu a reușit să vină cu mine. Dânsul are încredere în mine și eu în el, iar pe viitor sper să facem treabă bună. Mulțumesc tuturor care au încredere în mine în continuare”, a declarat Anca Bunea. Atleta va sta până duminică în Spania.

Peste două săptămâni, Anca Bunea va participa la București, la Naționalele de Juniori.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate