ana rodeanRecent la București au avut loc Campionatele Naționale de marș și Campionatele Naționale Școlare, eveniment la care CS Unirea Alba Iulia a participat cu trei sportive, iar rezultatele obținute sunt extraordinare. 

Ana Rodean a obținut titlul de campioană națională la 10 kilometri marș, la senioare, iar Bianca Molnar a obținut locul trei la tineret, în vreme ce, pe echipe, CS Unirea Alba Iulia a obținut locul 1, la senioare, din echipă mai făcând parte și Patricia Rojneai.

Din păcate, Mihaela Acatrinei a fost descalificată la finalul cursei, deși conducea detașat. Arbitrii au considerat că tehnica de alergare a atletei din Alba Iulia nu este corectă și au descalificat-o.

(P)  Adidasi alergare  și tricouri pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Gabriela Stoia - foto facebook Gabriela Stoia și Călin Gorcea aleargă pe Cluj Arena, la Campionatele Internaționale ale României

Vineri, pe Cluj Arena va avea loc a 59-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României.  La această competiție se concurează doar pe bază de invitație din partea federației de specialitate, iar județul nostru va fi reprezentat de Călin Gorcea (Blaj) și Gabriela Stoia (CS Unirea Alba Iulia).

„E un concurs de verificare pentru ea, e un concurs de seniori, ea este încă junioară. Federația a invitat-o pentru a o verifica în vederea viitoarelor competiții”, a decalrat Gabriel Avram, antrenorul secției de atletism al clubului CS Unirea Alba Iulia.

Gabriela Stoia și Călin Gorcea au șansa să se evidențieze la Cluj și să primească convocări la loturile naționale.

 

Comentarii

  1. […] Ana Rodean (30 de ani) este campioană naţională şi europeană la atletism şi a declarat, pentru Alba24.ro, că-şi va continua activitatea de profesor de atletism la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, pentru a creşte performanţa elevilor. […]

 
 

Publicitate

Publicitate