Ana Rodean de la CS Unirea reușit să facă senzație la Campionatul Balcanic de Marș de la București.  Sportiva de la Alba Iulia s-a impus la București la proba de 20 de kilometri marș, obținând un timp de 1 ora, 35 de minute și 17 secunde.

Nici Ana Maria Groza nu a dezamăgit la București, chiar dacă nu a participat în concurs și a concurat în afara Campionatului Balcanic. Celebra atletă a reșit să ocupe locul secund (neoficial) unde a scos timpul de o ora, 37 de minute și 17 secunde.

Junioarele Mihaela Acatrieni și Bianca Molnar au fost și ele la înălțime chiar dacă cea din urmă a concurat în afara concursului. Mihaela Acatrieni a obținut locul patru unde a scos timpul de 27 de minute și 22 de secunde la 5 kilometri marș, în vreme ce Bianca Molnar ar fi obținut o medalie deoarece a scos timul de 24 de minute și 54 de secunde.

”E al doilea titlu balcanic în două săptămâni, în mod normall ar trebui ca Ana Maria Groza și Ana Rodean să facă parte  din Lotul Național care merge în Rusia la Cupa Mondială. E adevărat că în Balcani, România domină în ultimii ani. Pentru Alba Iulia nu că e un loc bun al  atletismului. Sper că și albaiulienii de rând să sesizeze că existe performeri la acest nivel”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea.

Sportivele sunt pregătite de Horia Ștef (Ana Maria Groza), Gabriel Avram (Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Bianca Molnar). Mariana Bucerzan se ocupă de pregătirea Biancăi Molnar.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate