Alba-Iulia-city-race-2015Pentru că mai este foarte puțin până pe 14 martie 2015 când veți alerga la Alba Iulia City Race, eveniment promovat de medaliatul cu bronz la triplusalt în cadrul recent încheiatelor Campionate Europene indoor, Marian Oprea, vă prezentăm o sinteză cu toate lucrurile importante pe care trebuie să le știți despre eveniment.

Validarea participării și ridicarea kitului de concurs pentru Semimaraton/Cros/ Kids Race se face de către participanți personal vineri 13 martie 2015 între orele 16.00-23.00 și sâmbătă 14 martie 2015 între orele 7.00 – 9.00 la Centrul Militar Județean în zonă Porții a 3-a a Cetății Alba Carolina.

(P)   Haine și încălțăminte sport  pe FashionSport.ro . Peste 40.000 de articole de la 50 de branduri la prețuri incredibil de mici

Copii pot fi înscriși de părinți și până la oră 13.00 în ziua concursului. Sunteți rugați să veniți cu declarațiile de participare printate și completate pentru a economisi timp și pentru a evită aglomerația la ridicarea kitului.

Sâmbătă la ora startului se anunța 8-10 grade și soare, mizăm deci pe vreme bună, dar pentru că mai sunt totuși câteva zile până la concurs și unele lucruri se pot schimbă, vă invităm să participați la ședința tehnică care va avea loc vineri seară de la oră 20.00 în amfiteatrul Universității 1 Decembrie 1918 pentru a afla ultimele noutăți.

Tot la ședința tehnică va avea loc lansarea proiectului TeamRun.ro by Radu C. Milea, Marius V. Ionescu și Mihai Șerban. Startul competiției se va da din Piață Cetății (fostă Custoza) sâmbătă 14 martie 2015, ora 10.00 simultan pentru alergătorii de la Semimaraton și Cros.

Startul copiilor va avea loc la oră 14.00, iar la ora 16.00 va avea loc festivitatea de premiere pe scena amplasată în apropierea statuii lui Mihai Viteazu din Piață Cetății. În zona de start/sosire veți găsi la finalul cursei spațiul principal de revitalizare unde veți găsi apă, energizante, fructe, dulciuri și, mulțumită sponsorilor nostri câte un Ciuc Radler pentru toți participanții de peste 21 ani, dar și un bidon de lapte proaspăt Zuzu. (Comunicat de presă)

 
 
 

Publicitate

Publicitate