Juniorii B ai echipei Unirea  Alba Iulia nu se bucură de vacanță. Aceștia au disputat, miercuri, un amical contra formației Olimpia Aiud (juniori A1). Partida s-a  încheiat cu scorul de 2-2, după ce la pauză aiudenii conduceau cu 1-0, grație golului marcat de Felindean.

În repriza secundă, uniriștii au trecut în avantaj grație golurilor marcate de Constantin și Monescu, în minutele 50 și 55. Pentru aiudeni, a egalat Muntean, în minutul 60.

”Suntem la un început de drum, mă bucur că am ocazia să construiesc o nouă echipă și sper ca, la finalul campionatului, să pot propune alte nume pentru fotbalul de performanță. Se anunță a fi promițători Șandru, Cioplântă, Iancu, Buda, Oană, Mora și Nanu”, a declarat Florian Brumaru, antrenor Unirea Alba Iulia, juniori B.

Iată cele două distribuții:

FC Unirea: Popa, Rodean, Iancu, Cioplântă, Monescu, Muntean, D.Iancu, Buda, Oană, Morar, Herdea. Repriza a doua: Podar, Olar, Balea, Nanu, Cândea, Goguță, Miheț, Cuștiuliță, Monescu, Constantin și Nicola, a mai jucat Scrobote.

Olimpia Aiud: Coltor, Bogdan, Bucur, Marian, Craiu, Șimandi, Stan, Muntean, Șușman – Vlad și Felindean. A mai jucat: Goarnă.

Florian Brumaru: ”Sunt îngrijorat de situația de la club, dar speranța moare ultima”

Chiar dacă juniorii lui Brumaru se pregătesc, antrenorul acestuia este îngrijorat de situația de la club. Brumaru speră ca problemele financiare ale clubului să nu ducă la dispariția acestuia de pe harta fotbalistică a județului.

”Sunt și eu foarte îngrijorat. Speranța moare ultima. Sperăm ca, orice se va întâmpla la echipa mare, să nu se răsfrângă și asupra grupelor de juniori. Sper ca cineva să se gândească la destinele echipei și să nu se piardă acest simbol”, a mai spus Brumaru.

Duminică, juniorii Unirii vor mai susține un joc amical la Ciugud, iar mai apoi gruparea din Alba Iulia se va deplasa la Arad, la un turneu de fotbal.
 

 

 

 

Comentarii

  1. NELUTU DEMETER spune:

    Pentru Unirea Alba Iulia, mai ales pentru copii si juniori intotdeauna PARTENERI !

  2. XXKX spune:

    Scorul a fost deschis nu gratie golului marcat de felindean ci gafei facute de portarul albaiulienilor P.F.

 
 

Publicitate

Publicitate