În etapa a III-a a Ligii a II-a, Unirea Alba Iulia s-a deplasat la Slatina cu gândul de a câştiga puncte, dar, din păcate pentru elevii lui Stelian Gherman, s-au văzut învinși de ALRO Slatina.

Meciul a debutat slab, fară prea multe ocazii de poartă, primele 20 de minute fiind mai mult de tatonare, de ambele părţi. Precup, omul care a ratat penalty-ul în tur, s-a revanşat, înscriind în minutul 22 al partidei la colţul lung, după o greşeală a fundaşilor centrali, care au „bâlbâit” o minge în careu.

Minutul 31 al partidei l-a regăsit pe Oară în atac, acesta şutând puţin peste transversala porţii lui Savu. În minutul 45 al partidei, Pleniceanu a înscris după centrarea lui Bucurică, dar golul a fost anulat, pe motiv de offside.

După pauză, meciul nu a crescut în intensitate; gazdele au ratat două oportunităţi bune, prin Muscă şi Ene, Pascal reuşind să intervină salvator. În minutul 87 al partidei, Creţu a înscris cu un şut din 15 metri la colţul scurt. Când totul părea pierdut, Stan a reuşit să-l întindă serios pe Sava, după o lovitură de cap, iar Mureşan a scos un penalty în minutul 90+1 şi Pleniceanu a înscris cu siguranţă.

După acest meci, Unirea face rocadă cu ALRO în clasament, iar etapa viitoare elevii pregătiţi de Stelian Gherman va întâlni acasă FC Olt.

Cele două distribuţii au fost:

Alro Slatina: Savu, Vigariu, Stoica, Muscă, Grosu, Popescu, Quist (29, Al. Coman), Precup, Stancu, Ene (84 Crăciun), Stoianof (80, Creţu). Rezerve: Bănică, Săceanu. Răducu, Pasăre. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

Unirea Alba Iulia: Pascal, Oltean, Şerban, Bumbac (76 Stan), Bucurică (68 Oprea), Oară, Pleniceanu, Militaru (89, Coţolan), Florea, Mureşan, Petrescu. Rezerve: Lasc, Grozav, Potopea, Ciofu. Antrenor: Stelian Gherman.

Marcatori: Precup 22, Creţu 87/Pleniceanu 90+1

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate