Unirea Alba Iulia mai rămâne fără doi jucători dintre titularii sezonului precedent.  Situația financiară de la Alba Iulia și problemele clubului i-au determinat pe tot mai mulți fotbaliști să-și încerce norocul la alte echipe din Liga a II-a.

Dejan Pecarov și Alexandru Pleniceanu au fost prezenți, marți, la reunirea echipei Săgeata Năvodari, formație ce va încerca în sezonul viitor să promoveze în Liga I.

”Îmi doresc să promovez în Liga I cu ei. Au un proiect bun și stabilitate, pe domnul Șunda nu-l cunosc, n-am mai lucrat cu el, dar sperăm să facem treabă bună împreună”, a declarat Alexandru Pleniceanu, fostul mijlocaș al echipei Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, atacantul Dejan Pecarov speră ca noua lui echipă să-i aducă mai multe satisfacții. Chiar și așa, acesta regretă al doilea ”divorț” de echipa din Cetatea Marii Uniri.

”Plec de la Alba cu regret, pentru că mi-a plăcut destul de mult. Normal că aș fi vrut să fie stabilitate și să continuăm ce am început. Asta e viața. Dacă nu se poate rezolva normal că trebuie să merg unde e mai bine.  Să vedem săptămâna asta ce rezolvăm aici”, a declarat Dejan Pecarov, fost jucător Unirea Alba Iulia.

La Năvodari, cei doi albaiulieni vor avea ocazia să colaboreze cu antrenorul care a adus cele mai mari satisfacții fanilor albaiulieni, Aurel Șunda. Tehnicianul timișorean speră ca jucătorii să se integreze cât mai rapid în echipă.

”Știu că Pleniceanu și Pecarov sunt la final de contract cu Alba, noi dorim să-i aducem la Năvodari”, a declarat Aurel Șunda, antrenor principal Săgeata Năvodari.

Nici Stelian Gherman nu se bucură prea mult de cele două pierderi suferite. Mai ales că în campionatul recent încheiat ”alb-negrii” au avut mari probleme în ofensivă. ”Sigur ar fi o pierdere pentru noi. Dacă sunt jucători la final de contract și situația este cum este la Alba Iulia, fiecare om are dreptul să-și aleagă să meargă unde este mai bine ”, a punctat Gherman.

 
 
 

Publicitate

Publicitate