Cu trei săptămâni înainte de startul campionatului, nou-promovata Metalurgistul Cugir a rămas fără antrenor. Alexandru Killin a renunțat la funcția de antrenor principal după ce nu s-a înțeles cu conducerea clubului privind anumite „date contractuale”.

Antrenorul care a făcut cuplu cu Itu a decis să renunțe la funcție și se va ocupa pe viitor de CSO II Cugir, dar și de o grupă de copii și juniori a clubului cugirean.

 „Nu am fost de acord cu datele contractuale, mă voi ocupa de CSO II de Liga a V-a. Nu are rost să comentăm, așa s-a considerat, nu putem merge împreună, asta e. Succes echipei în continuare cine știe când ne mai întâlnim pe pacursul vieții sportive”, a declarat Alexandru Killin, fostul antrenor al cugirenilor.

Momentan, de pregătirea echipei se ocupă Lucian Itu, dar nu ar fi exclus să fie numit un alt antrenor. Nici versiunea în care Itu să rămână principal nu e departe de adevăr, dar cu siguranță în următoarele zile cugirenii își vor clarifica situația în ceea ce privește banca tehnică.

 
 
 

Publicitate

Publicitate