Alexandru Kilin l-a înlocuit pe Emil Țimpea, la cârma echipei CSO Cugir, formație favorită în acest moment la accederea la jocul de baraj. După ce, în urmă cu aproximativ o lună, Țimpea era criticat pe la colțuri de unii conducători, acesta a fost înlocuit de la CSO Cugir, dar a rămas secund la echipă.

Motivele invocate au fost date de starea de sănătate a antrenorului, dar nu este exclus ca acesta să accepte poziția de secund pentru a-și încasa contractul până la final.

Noul antrenor are același obiectiv ca și Țimpea,  promovarea în Liga a III-a. Kilin are 60 de ani și  este cuonscut în Cugir deoarece a fost jucător la Metalurgistul Cugir și se poate lăuda cu peste 30 de ani de antrenorat.

Acuzat că juca cu libero

Mărul discordiei pare să fi fost produs din cauza criticilor pe care unul din finanțatorii echipei le aducea la sistemul de joc al echipei. Țimpea era criticat fie că juca cu libero, fie că echipa nu marca în primele 15 minute, iar cel mai vehement contestatar a fost Ciprian Pahone.

Trebuie precizat că în acest sezon CSO Cugir a evoluat mai bine decât sezonul precedent, când a pierdut lupta cu Europa Alba Iulia.

Cătălin Crăciun

Ionela Mara

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate