AFRAPT2Joacă atacant, are 1,86 înălţime şi 72 de kilograme, este născut pe 23 februarie 1998 şi se numeşte Alexandru Afrapt. Un sebeşean get-beget, acum evoluează pentru formaţia italiană Perugia, a participat, în perioada 1-4 aprilie 2015, alături ne noua sa echipa la cea de-a 23 ediţie a Scopigno Cup de la Rieti (Italia).

La puternicul turneu internaţional au luat startul echipe cu nume grele din Europa, gen AS Roma, Dinamo Kiev, Lazio Roma, Sparta Praga, Ternana, Perugia sau Ujpest Budapesta, iar conaţionalul nostru a fost titular (n.a. a fost de fapt debutul acestuia la gruparea peninsulară după încheierea tuturor formalităţilor legate de transferul său de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj la Perugia Calcio) în toate cele trei jocuri în care formaţia sa a fost angrenată.

Trofeul a fost adjudecat de ucrainienii de la Dinamo Kiev, 3-0 în finala cu Ternana, asta în vreme ce Alex Afrat şi Perugia au disputat finala Cupei Fair Play cu AS Roma, meci câştigat de gruparea romană cu scorul de 4-2!

(P)  Adidasi  și tricouri fotbal pentru sală, teren sintetic și cu iarbă  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

CV-ul talentatului atacant cuprinde debutul la LPS Sebeş, după care a trecut prin mâna lui Vasi Ursu şi Raul Unchiaş la Unirea Alba Iulia, pentru ca din anul 2011 să joace pentru Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj cu care a câştigat două ediţii ale campionatului Clujului la categoria lui de vârstă. De asemenea, Alex a fost vicecampion naţional la juniorii C, clujenii au pierdut finala cu Dinamo Bucureşti, şi mai are în palmares un loc 6 în finala naţională a juniorilor C.

Chiar dacă mai are un loc 1 la Cupa LPS Tg. Mureş, un loc 2 la Cupa Malgrantense 2009 de la Barcelona, un loc 5 la turneul internaţional de la Genova din 2009, un alt loc 1 la Cupa Hagi Danone Alba 2010 şi două titluri de cel mai tehnic jucător (2010 Cupa Hagi Danone respectiv Cupa Crăciunului), cea mai mare realizare a atacantului a fost convocarea constantă la Naţionala României U16, antrenată pe atunci de Florin Radu Răducioiu, pentru care a bifat şase selecţi! Baftă Alex! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate