419370_353925381388038_1579755547_nNu cred că mai trebuie scris vreun material pe acest subiect, din moment ce faptele vorbesc de la sine despre modul în care se munceşte la nivel juvenil în judeţ!

Luni, portarul Unirii Alba Iulia, Cătălin Suciu, va face parte din lotul pe care reprezentativa Under 17 a României îl deplasează în Scoţia, alături de ex-uniristul Nicu Cârnaţ-trecut pe la Academia Gheorghe Hagi în prezent la Wolwerhampton Wanderers din Anglia, pentru ca în aceiaşi zi, la Târgu Mureş să aibă loc o acţiune a jucătorilor născuţi în anul 1999 la care vor lua parte alţi şase jucători ai Unirii Alba Iulia. Şi aici vorbim despre Andrei David, Laurenţiu Dan, George Stan, Claudiu Davidaş, Alex Lupea, şi Andrei Negrea.

Mâine, tot la Târgu Mureş, Cornel Boboia (Unirea Alba Iulia), Darius Petruse (Rival Alba Iulia), Edi Crişan (Olimpia Aiud) şi Sebastian Miclea (Viitorul Unirea) sunt aproape de a se transfera la Centrul de Excelenţă din Târgu Mureş! OARE, CHIAR NU NE PASĂ DE ACEŞTI COPII? (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate