Doi jucători originari din județ au reușit să facă pasul spre Academia Gheorghe Hagi, acolo unde se numără printre remarcații grupelor la care evoluează, ba mai mult amândoi au participat la Mondialul cluburilor Danone, unul în Brazilia (Răducu Pocol) iar celălalt în Franța (Edy Moga). Mai jos poți citi două scurte declarații ale fotbaliștilor care reprezintă Alba la cea mai importantă academie de fotbal din România.

RĂDUCU POCOL (format la Viitorul Abrud-grupa 2002): „Sper să am acțiuni la națională și vreau să ne calificăm la turneul final la juniori C. Până la sfârșitul turului am marcat 14 goluri și am 4 pase de gol  în condițiile în care am mai evoluat și fundaș dreapta în câteva meciuri, iar la națională am trecut toate etapele și urmează…Mogosoaia. Eu zic că cel mai bine este să fiu modest, să muncesc la fel ca până acum iar dacă voi câștiga în acest an vreun trofeu atunci este bine. Și cel mai important este să fiu sănătos deoarece în ultimele săptămâni am avut o întindere la bicepsul femural al piciorului drept”

EDY MOGA (format la Europa Alba Iulia-grupa 2004): „Prea multe nu știu din ce urmează anul acesta, știu doar că în perioada 26-29 ianuarie vom participa la turneul de la Brașov. Vreau să muncesc și mai mult și să arăt tuturor că premiul pe care l-am primit în 2016 (n.a. a fost desemnat al treilea cel mai bun jucător la categoria sa de vârstă) nu a fost o întâmplare iar pentru anul acesta îmi doresc să iau cel…citeste mai mult aici

 
 
 

Publicitate

Publicitate