stanciu1Fostul unirist Nicușor Stanciu pare să aibă un an excelent. Chiar dacă Steaua nu a impresionat în amicalele din această iarnă, unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din tabăra echipei Steaua București este în atenția a două echipe din Premier League. Conform site-ului stiridesport.ro, Stoke City este interesată de serviciile fotbalistului originar din Craiva.

Nu doar Stoke City e interesată de serviciile mijlocașului albaiulian, ci și Newcastle United ar fi „în cărți” pentru achiziționarea fotbalistului de la Steaua București.

Întrebat dacă știe ceva de interesul uneia din cele două echipe din Premier League, Stanciu a răspuns negativ. „Nu știu nimic de interesul celor două echipe”, a declarat Nicușor Stanciu pentru SPORT.ALBA24.

KalanyosContactat telefonic, antrenorul care l-a format pe Stanciu, Alexandru Kalanyos, consideră că mijlocașul pe care l-a crescut ar putea face față oricărui nivel.

„Eu l-aș vedea mai degrabă în Spania ca stil de joc, în Anglia e un campionat bun. Nicușor are meciuri bune, goluri, e bine cotat și de ce nu ar face față? Cred că poate face față la orice nivel, cred că acum cine joacă în UEFA Champions League face față”, a declarat Alexandru Kalanyos, primul antrenor al lui Stanciu.

Dacă transferul lui Stanciu va fi realizat, atunci și Unirea Alba Iulia ar avea de câștigat 3,97% din valoarea transferului, banii reprezentând taxa de solidaritate. Conform transfermarkt.de, Nicușor Stanciu valorează 2 milioane de euro.

 
 
 

Publicitate

Publicitate