Mijlocaşul echipei FC Vaslui, Nicuşor Stanciu a făcut un pas mare în cariera sa de fotbalist. Albaiulianul de 19 ani a semnat un contract pe 5 ani cu liderul la zi a Ligii I, Steaua Bucureşti.

După parcursul bun la FC Vaslui, Nicuşor Stanciu a intrat in vizorul mai multor formaţii din România şi din străinătate. Acesta a semnat un contract valabil 5 ani cu formaţia roş-albastră şi se va prezenta la antrenamentele echipei după terminarea campionatului.

„Îmi pare bine că am ajuns la una dintre cele mai galonate formaţii ale fotbalului românesc. Sper ca în sezonul viitor să câştig primul meu trofeu alături de Steaua Bucureşti şi să am un parcurs cât mai bun în tricoul roş-albastru. Sunt foarte fericit că am împlinit unul dintre visurile tatălui meu şi promit să dau tot ce am mai bun” a declarat Nicuşor Stanciu

Steaua Bucureşti a plătit echipei FC Vaslui 700.000 de euro pentru achiziţionarea micuţului mijlocaş. Acesta va avea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro şi va câştiga 7000 de euro pe lună, urmând ca după fiecare an, salariul său să crească cu 1000 de euro.

Nicuşor Stanciu este un produs 100% al formaţiei Unirea Alba Iulia, el fiind îndrumat în primii săi paşi din fotbal de antrenorul Alexandru Kalanyos. Cota tânărului albaiulian este cifrată la 1.250.000 euro.

De remarcat faptul că Nicuşor Stanciu este născut în data de 7 mai, dată la care Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni (UEFA Champions League în prezent) şi a debutat în Liga I într-un meci cu Steaua Bucureşti disputat în data de 1 mai 2010 la Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate