Fundașul central din Alba Iulia, Florin Ilie a semnat cu gruparea din Liga I, Concordia Chiajna. Fostul apărător al formației Poli Timișoara a participat la reunirea echipei care a făcut senzație în returul Ligii I.

Fundașul consideră că mutarea făcută e un pas înainte, dar, cu toate acestea, regretă situația echipei Poli Timișoara.

”E un pas important în cariera mea, am șansa de a arăta că merit să joc în Liga I. Am ajuns la Concordia pentru că a fost primul club care a insistat foarte mult să vin aici. Îmi place atmosfera de la echipă, e un proiect de viitor”, a declarat Florin Ilie, fundaș Concordia Chiajna.

În Liga I, Florin Ilie se va duela cu foștii colegi de la grupele de Alba Iulia, Nicușor Stanciu (FC Vaslui),  Alexandru Giurgiu (FC Severin),  Gheorghe Grozav (Petrolul Ploiești). ”Vor fi câteva meciuri frumoase pentru noi, ne leagă prietenii, dar pe teren uităm de prietenie și ne luptăm pentru fiecare minge”, a mai spus Florin Ilie.

Florin Ilie a plecat de la Unirea Alba Iulia fără să evolueze vreun minut la prima echipă, iar, la despărțire, tatăl acestuia, antrenor la grupele de copii și juniori a fost pus pe liber.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate