Atacantul albaiulian Fabian Himcinschi este la un pas de a semna cu FC Vaslui. Acesta a fost în cantonament cu gruparea moldoveană, iar acum se pregătește de vizita medicală. Dacă totul va fi în regulă, Himcinschi va parafa un contract cu FC Vaslui și va avea șansa să joace din nou în prima ligă, asta după ce și-a făcut debutul la Unirea Alba Iulia în Liga I. 

Fabian Himcinschi are 19 ani, a fost transferat la Empoli în 2011 și este gata de o repatriere la Vaslui. Fotbalistul ardelean ar putea semna în aceste zile cu gruparea pentru care până în această vară a jucat un alt albaiulian, Nicușor Stanciu.

„Este o ofertă tentantă pentru Fabian, așteptăm să fie totul în regulă la vizita medicală și apoi probabil totul va fi bine și va semna”, a declarat Adorian Himcinschi, tatăl lui Fabian Himcinschi.

Fabian Himcinschi a fost transferat la Empoli în 2011 și este cotat în acest moment la 50.000 de euro conform site-ului transfermarkt.de. Himcinschi este un produs 100% al Unirii Alba Iulia unde l-a avut ca antrenor pe Vasile Ursu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate