CS Autosport Fair Play organizează etapa a II-a din cadrul Campionatului Județean de Viteză în Coastă, dar și prima edițe a Cupei „Antel” 2012. Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Berghin. 

Traseul se întinde pe o distanță de 3,2 kilometri, având 10 viraje la stânga și tot atâtea la dreapta, din care două sunt ace de păr.

”Având în vedere feedback-ul pozitiv primit în urma primei etape din Campionatul Județean, vrem să avem o continuitate în organizarea de competiții sportive pe plan județean și tocmai de aceea revenim cu cea de-a doua etapă”, a declarat președintele CS Autosport Fair Play, Mihai Beldie.

Printre participanți va fi ș Mihai Beldie Junior. Acesta a vorbit despre traseul pe care urmează să-l parcurgă.

„Caracterizez acest traseu o combinație perfectă între tehnică și viteză. Mă bucur că am șansa să particip la traseul de la Berghin”, a declarat Mihai Beldie Jr.

De menționat este faptul că pe tronsonul DJ 107 dintre Berghin și Straja, circulația va fi restricționată, între orele 8.00 și 17.00, în ziua competiției, respectiv 25 august.

Tot sâmbătă, pe același traseu va avea loc și prima ediție a Cupei „Antel” 2012, eveniment la startul căreia sunt așteptați piloți cu experiență.

 
 
 

Publicitate

Publicitate