Sâmbătă, 7 aprilie, la Bucureşti se va desfăşura Campionatul Balcanic de Marş, competiţie în care atletismul albaiulian are tradiţie şi performanţe de foarte mulţi ani.

Şi la această ediţie, Cetatea Marii Uniri va fi reprezentată de către patru sportive, două dintre acestea fiind selecţionate să reprezinte România, ca urmare a rezultatelor înregistrate la Campionatul Naţional de la Reşiţa, iar două au primit dreptul de a concura pentru a-şi demonstra valoarea şi a fi selecţionate pentru competiţiile internaţionale viitoare, fără însă ca rezultatele obţinute să le dea dreptul de a intra în clasamentele oficiale.

În competiţia senioarelor vor lua startul Ana Rodean (foto), care este şi campioana naţională en-titre şi care va reprezenta România în clasamentul oficial şi Ana Maria Groza, care va concura fără a puncta în clasamentul oficial. Ambele sportive sunt legitimate la CS „Unirea” şi CS Universitatea Alba Iulia şi au mari şanse de a fi prezente în lotul României care va participa în luna mai la Cupa Mondială de la Saransk, Rusia.

În competiţia junioarelor se vor alinia la start Mihaela Acatrinei, vicecampioana naţională de la Junioare 2 şi care va reprezenta România în clasamentul oficial şi Bianca Molnar, medaliată cu bronz de la Junioare 2, care va concura fără a puncta în clasamentul oficial. Ambele sportive sunt legitimate la LPS Alba Iulia şi CS „Unirea Alba Iulia.

„După medaliile obţinute săptămâna trecută de către Anca Bunea la Campionatul Balcanic de Cros din Turcia, am încredere că fetele  se vor întoarce acasă cu medalii şi de la această competiţie”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Sportivele sunt însoţite de către antrenorii Gabriel Avram, Horia Ştef şi Mariana Bucerzan.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate