Alba Iulia este mai săracă începând din această vară cu două echipe de fotbal. Dacă inexistența Unirii la nivel de seniori nu mai este un secret,  noutatea vine de la fotbal feminin, unde CS Navobi Alba Iulia a adus o veste proastă pentru iubitorii  fotbalului. 

Din acest an echipa pregătită de Cătălin Popa nu va mai exista și va dispărea cel puțin pentru un an de pe harta fotbalului feminin.  Din cauza problemelor financiare, președintele clubului Navobi Alba Iulia a decis să nu mai înscrie în ediția viitoare de campionat gruparea de fotbal feminin.

”Nu ne-am înscris în noul sezon, în noul campionat, anul acesta luăm pauză, vom vedea dacă va fi de tot sau pentru un an. Dacă e cineva care vrea să facă fotbal feminin îl voi sprijini, voi oferi transferurile. Nu am fost în stare să susținem financiar echipa, acesta este motivul pentru care nu vom mai evolua în noul sezon”, a declarat Silviu Miron, președinte CS Navobi Alba Iulia.

În anul 2012 clubul Navobi a solicitat sprijinul Consiliului Local Alba Iulia, dar consilierii nu s-au lăsat impresionați de apelul făcut de cei de la Navobi Alba Iulia.

32 de jucătoare au evoluat de-a lungul anului trecut la CS Navobi Alba Iulia, iar la meciurile echipei mereu au fost spectatori dornici pentru a vedea acest sport.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate