DSC_0277HC Alba Sebeș a realizat în această după-amiază al doilea success consecutiv din campionat. Echipa antrenată de Seviștean Popa a învins CSM Slatina cu 38-28.

Echipa a făcut spectacol în fața fanilor care au venit la sala ,,Florin Fleșeriu’’ pentru a-și susține echipa favorită. Spectacolul a început cu demonstrații de dans modern susținute de clubul sportiv din localitate.

Pe lângă demonstrațiile de dans, organizatorii au pregătit un moment cu muzică de fanfară. La meciul din această după-amiază a fost present și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

În meciul de azi au jucat nou-venitele Stăncuţa Guiu, surorile Mihaela şi Andreea Pătuleanu, Alina Şorodoc şi Oana Chirilă (n-a jucat fiind indisponibilă).

Golurile HC Alba Sebeş au fost marcate de Lavinia Dobromir – 9 goluri, Alina Şorodoc – 7, Ana Ciolan – 5, Paula Hoha – 5, Andreea Pătulean -4, Adriana Tămaş – 3, Mihaela Pătuleanu – 2, Viorica Muntean – 2 (tocmai de ziua sa de naștere) şi Anişoara Durac – un gol au mai jucat Stăncuța Guiu, Lenuţa Mormeci, goluri, Raluca Petean, Bianca Bogdan, Alexandra Oncu.

În runda următoare, conjudețenele vor juca în deplasare cu CSȘ 2 Baia Mare, la finele săptămânii.

 
 
 

Publicitate

Publicitate