AJF Alba s-a impus cu scorul de 2-0, în meciul cu Harghita disputat la Miercurea Ciuc. Golurile au fost marcate de Bodea în minutul 35 și de David în minutul 37, din penalty.

După o pauză competițională de o săptămână, AJF Alba a avut mai puține emoții decât în celălalt meci disputat împotriva celor de la Harghita, când s-au impus la limită cu scorul de 1-0, prin reușita lui Baghiu. De această dată, desfășurarea meciului a stat altfel, albaiulienii reușind să se impună mai ușor decât în întâlnirea precedentă. Meciul a decurs foarte bine pentru selecționata din Alba, care reușea să deschidă scorul în minutul 35, când Bodea a deschis scorul pe tabelă, în favoarea albaiulienilor. Nici după marcarea golului AJF Alba nu a făcut pasul înapoi și a continuat să atace. Scorul a ajuns la 2-0, după ce Romică David a transformat impecabil lovitura de pedeapsă dată la un fault în careu al gazdelor.

Etapa viitoare, AJF Alba joacă acasă, pe stadionul „Parc” din Blaj împotriva celor de la AJF Maramureș. Etapa va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 15.00. În întâlnirea precedentă între cele două, scorul a fost de 1-0, după ce Romică David marca în minutul 55 al partidei.

 
 
 

Publicitate

Publicitate