„Campionatul Munților Apuseni – fotbal pe teren redus în zona rurală” desfăşurat prin programul „Grassroots” a fost premiat cu medalia de argint de UEFA. Cu această ocazie, la Alba Iulia a fost organizată o conferinţă de presă, în care invitați special au fost directorul Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Dan Apolzan și președintele Consiliul Județean Alba, Ion Dumitrel.

„Campionatul Munților Apuseni – fotbal pe teren redus în zona rurală” desfășurat vara trecută prin Programul Grassroots a fost apreciat de către UEFA, care a premiat această competiție cu medalia de argint pentru buna desfășurare.

Președintele AJF Alba, Sorin Corpodean s-a arătat foarte încântat de acest premiu și speră ca în anii ce vor urma cât mai mulți albaiulieni să participe la acțiunile desfășurate de AJF Alba în parteneriat cu Consiliul Județean Alba.

Prezent la Alba Iulia cu ocazia examenului de Licență C-UEFA, Dan Apolzan a apreciat acțiunile organizate de AJF Alba. Acesta speră ca viitorii antrenori care vor obține licența să găsească, în orice colț al județului și nu numai, cât mai mulți jucători pentru loturile naționale.

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a precizat că parteneriatul cu AJF Alba este un exemplu pentru toți cei care vor să vină cu propuneri de fonduri. Acesta speră ca în viitor să fie angrenate cât mai multe sate din județ.

În perioada 3-6 iunie, Alin Hancaș, care face parte din comisia „Grassroots” în România, va participa la un seminar în Germania.

Campionatul Munților Apuseni 2013 se va desfășura în perioada iulie-august.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate