Astăzi, de la ora 14:00, a avut loc semifinala „Cupei Regiunilor” dintre AJF Alba și AJF Vrancea. Meciul s-a disputat pe stadionul „Forex” din Brașov. Albaiulienii au câștigat cu 3-1 bătălia spre finală, și așteaptă cu sufletul la gură ultima confruntare.

Cu un parcurs perfect în această competiție, fără nici un gol primit și cu 7 reușite, băieții coordonați de Alin Hancăș, Adrian Bicheși și Ion Ilie au avut de disputat astăzi cel mai dificil meci, când au întâlnit selecționata județului Vrancea. Spre deosebire de Alba care s-a calificat de pe primul loc, AJF Vrancea a ajuns în semifinalele cupei după ce a reușit să se califice de pe locul secund din grupa din care a făcut parte.

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru albaiulieni, care au reușit să deschidă scorul înca din minutul 7 al partidei, când Cristian Bodea reușea să introducă mingea în poarta adversarilor. Nici după golul marcat AJF Alba nu a făcut pasul înapoi, iar Răzvan Frențiu mărea avantajul de pe tabelă la 2-0, după numai 15 minute scurse din joc. AJF Vrancea reușea să reducă din handicap în minutul 32, când au reușit să marcheze pentru prima dată în acest meci, după o lovitură de colț. La pauză, echipele intrau la cabine, iar selecționata județului Alba avea un avantaj minim, 2-1.

Începutul reprizei secunde a aparținut tot selecționatei din Alba, care a ieșit de la cabine la fel de bine ca și în prima parte a jocului. După numai 7 minute, proaspătul intrat Andrei Cernea reușea să marcheze și să ducă scorul la două goluri diferență, pentru a doua oară în acest meci. Meciul a continuat să se desfășoare ceva mai echilibrat, iar până la finalul disputei, nici o echipă nu mai reușea să marcheze, scorul final fiind de 3-1 pentru AJF Alba.

În cealaltă semifinală, AJF Brașov s-a impus la limită, cu 1-0 împotriva selecționatei județului Prahova.

Așadar, în urma victoriei de la Brașov în fața selecționatei județului Vrancea, AJF Alba se califică în finala competiției unde va întâlnit AJF Brașov, meci ce va avea loc în data de 23 noiembrie de la ora 14:00, la Mogoșoaia

Pentru selecționata județului Alba au evoluat ca titulari: Cătălin Ștef, Dan Nemeș, Cosmin Oltean, Zoltan Borșoi, Cătălin Ivașcu , Răzvan Frențiu, Raul Lungu, Florin Crețiu, Cristian Bodea, Darius Goangă, Romică David. Au mai intrat pe parcurs:  Vasile Morariu, Andrei Cernea – min.46, Flaviu Baghiu – min 63, Sergiu Javla – min. 71.

foto: AJF Alba

 
 
 

Publicitate

Publicitate