Meciul dintre selecţionatele AJF Alba şi Maramureş a început la ora 15.00 pe terenul din Baia Mare, iar reprezentanta județului nostru a obținut a doua victorie din cadrul Cupei Regiunilor. AJF Alba venea cu moralul ridicat, după ce a câștigat cu socrul de 1-0 împotriva celor de la AJF Harghita, primul meci din competiție.

Prima parte a partidei fost dominată parțial de către echipa din Maramureș, care a stat la capătul a trei ocazii importante de a marca. În finalul reprizei, AJF Alba putea deschide scorul prin jucătorul legitimat la Cuprirom Abrud, Romică David, însă șutul acestuia a lovit transversala. A doua repriză a început mai bine pentru formația albaiuliană și în minutul 55 Cristian Bodea a recuperat o minge la mijlocul terenului. A trimis o pasă excelentă pentru Romică David, care a scăpat singur cu portarul oaspeților și a marcat pentru 1-0. Scorul de pe tabelă avea să rămână neschimbat până la finalul partidei.

Așadar, AJF Alba câștigă și cea de-a doua confruntare din ”Cupa Regiunilor” , cu același scor la limită, 1-0.

Etapa viitoare este programată miercuri, 16 octombrie. AJF Alba stă o etapă și se pregătește de returul de peste două săptămâni, când întâlnește AJF Harghita, pe terenul din Miercurea Ciuc.

AJF Alba a început partida în următoarea formulă: Cătăin Ștef, Răzvan Frențiu, Cosmin Oltean, Zoltan Borșoi, Cornel Hălălae, Eugen Hălălae, Sergiu Javla (Szabo Robert, min. 72), Darius Goangă, Andrei Cernea, Cristian Bodea, Romică David.

Au mai intrat pe parcurs: Flaviu Baghiu, min. 46; Szabo Robert, min. 72 ; Romulus Cioară min. 83 și Robert Dendiu, min. 89).

Din lotul echipei, Casian Tulea și Nicolae Găldean nu au făcut deplasarea la acest meci.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate