Liber de contract de la Europa Alba Iulia, atacantul aiudean Paul Munteanu a ajuns la o înţelegere cu divizionara terţă Seso Câmpia Turzii, o formaţie care-şi propune accederea în Liga a II-a, din sezonul viitor.

Munteanu se află pe locul trei în topul golgheterilor, după ce a marcat şapte goluri în acest tur de campionat, iar la Seso Câmpia Turzii a ajuns după ce a mai fost curtat de CSO Cugir, dar şi alte formaţii din Liga a III-a.

Mutarea a fost confirmată chiar de atacant, acesta urmând să se prezinte luni la reunirea grupării din Câmpia Turzii.

În acest moment, noua echipă a lui Paul Muntean, Seso Câmpia Turzii se află pe locul 8, cu 14 puncte. Paul Muntean a mai jucat pentru Astra Ploieşti, Metalul Aiud, Arieşul Câmpeni, CS Ineu, FC Cisnădie, CS Zlatna şi recent la Europa Alba Iulia.

 

 

Comentarii

 1. AB spune:

  Daca reusea CSO sa puna mana pe el,nu avea cum sa rateze titlul si promovarea.Un super-atacant,cam peste toti care ii are in ograda CSO.

 2. haha spune:

  un martalog si jumateate pupa in c** la toata conducerea antrenor,presedinte,patron,ant secund,ant cu portari,preparator pe unde mai exista un caracter jegos..un prefacut e pt liga 4 e printre cei mai buni la alt nivel e mort milogu

 3. da spune:

  haha da tu la cine te referi acuma?

  1. haha spune:

   la munteanu la cine

 4. AB spune:

  Stii si tu fotbal ce-a uitat Muntean la 10 ani,mai HaHa.

 5. munt3nutzu spune:

  stati ma linistiti ca nu am semnat cu nimeni

 
 

Publicitate

Publicitate