Studenții din cadrul Secției de Educație Fizică și Sport s-au gândit și la colegii lor de universitate, astfel că două studente își vor începe practica de instructor sportiv, gratuit, pentru a veni în sprijinul colegilor care doresc să slăbească sau care vor să se mențină în  formă.

Ședințele de aerobic sau de fitness vor fi gratuite și vor fi organizate în fiecare marți și joi, de la orele 18.30 la 19.30. ”Viața de student o știm toți cum e din punct de vedere financiar și pentru că unui student nu-i ajung banii de buzunar, nu mai poate fi vorba de plătitul altor cheltuieli, cum ar fi un abonament la o sală de profil pentru a slăbi sau pentru a-și tonifia musculatura. Am considerat că e o variantă de a-i motiva să vină la mișcare. Așadar, am demarat operațiunea SOS: Salvează-mi muşchii”, a declarat Geanina Ilie,  una dintre studentele care se va ocupa de programul de fitness.

Studenții dornici de mișcare pot alege antrenamentele cu instructorul Simona, pentru variante de aerobic sau la Geanina, pentru antrenamente mixte de fitness.

Ședințele de fitness și aerobic vor avea loc în Sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, situată în zona industrială, lângă căminele I și II.


 

Comentarii

 1. Anca spune:

  Pacat ca e doar pentru studenti,dar super idee:D

 2. Sorin Simon spune:

  Aveti tot suportul logistic din partea Catedrei de sport!!!
  Si pentru Anca si ceilalti doritori ” Va asteptam sa fiti studenti la Universitatea ” 1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia

 3. Geana Genuta spune:

  Multumim nespus in primul rand Catedrei de Sport, dar mai apoi in egala masura tuturor celor care au facut posibila conturarea acestei idei!!! Va asteptam cu drag. Terapie prin SPORT!…va destresam maxim!

 4. Florian Hada spune:

  Misto chestie. Mai ales ca nu se vede niciun partid implicat. Respect!

 
 

Publicitate

Publicitate