DSC_4811Două echipe din Cehia și una din Slovacia pentru CSU Alba Iulia în faza grupelor din Liga Europei centrale la baschet feminin (CEWL). Echipa antrenată de Popov a fost distribuită în grupa A, alături de echipele Rucon 2014 Spisska Nova Ves din Slovacia, respectiv reprezentantele Cehiei, CEZ Nymburk şi Kara Trutnov.

Primul meci european din sezonul care va începe în scurt timp va avea loc în data 11 noiembrie 2014, pe teren propriu, împotriva echipei Rucon Nova Ves. Cea de-a doua dispută din CEWL pentru CSU, împotriva formației CEZ Nymburk, va avea loc pe data de 26 noiembrie 2014, tot pe teren propriu. Ultima partidă din manșa tur a grupei va aduce și prima desplasare, tocmai în Cehia, la Kara Trutnov, în 10 decembrie 2014. Returul competiției se va relua la mijlocul lunii ianuarie 2015.

(P) Îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte  SPORT pentru FEMEI pe FashionSport.ro

După cum bine știți, oficialii echipei de baschet albaiulian au în plan să organizeze un turneu amical la Alba Iulia. Ei bine, au fost stabilite primele două jocuri amicale ale acestui turneu de la Alba Iulia. Echipa condusă de Popov urmează să întâlnescă acasă pe CSM Târgoviște în data de 11 septembrie, cu începere de la ora 18:00, respectiv în data de 12 septembrie, de la aceeași oră. La primul meci amical al echipei, din data de 11 septembrie se va face și o prezentare a lotului.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate