car01A doua ediţie a concursului de şah Cupa “CAR Credit Teiuş”, eveniment inclus în programul Zilelor Oraşului Teiuş 2014 a fost câştigată de Adrian Serecheş. Acesta a adunat 6,5 puncte, devansându-l cu jumătate de punct pe Tiberiu Bardi.

La turneu au participat 34 de jucători din Aiud, Alba Iulia, Jimbolia, Mihalţ, Rădeşti, Sântimbru, Stremţ şi Teiuş, care s-au întrecut pe parcursul a 7 runde desfăşurate în sistem elveţian. Pe primul loc în clasamentul general s-a situat juniorul Adrian Sechereş (Teiuş) cu 6,5 puncte, care l-a devansat cu o jumătate de punct pe Tiberiu Bardi (Rădeşti). Ultimul loc pe podium i-a revenit lui Sandu Sicra (Alba Iulia), care a avut cel mai bun coeficient Buchlotz din grupul de jucători cu 5 puncte, care i-a mai inclus pe Marius Udrea, Simion Sechereş şi Mihai Lascu, toţi din Teiuş.

S-au acordat şi următoarele premii speciale:

Veterani: 1.Mircea Cepoiu (Alba Iulia) 2.Emanuil Pop (Aiud) 3.Ioan Cardoş (Aiud)

Feminin: 1.Iulia Vlad (Aiud) 2.Laura Alexe (Teiuş) 3.Ozana Miclea (Teiuş)

Juniori sub 20 de ani: 1.Marius Udrea (Teiuş) 2.Mihai Lascu (Teiuş) 3.Doru Brădean (Teiuş)

Copii sub 14 ani: 1.Cristian Lodroman (Teiuş) 2.Vlad Domşa (Teiuş) 3.Gabriel Roşca (Teiuş)

“Această a doua ediţie a turneului organizat de CAR Credit Teiuş a fost mai dificilă decât prima. Mă bucur că am reuşit să câstig în faţa propriului public şi, mai ales, victoria este cu atât mai binevenită cu cât vine după o serie de 6 turnee în care am ocupat locurile 2 şi 3”, a declarat Adrian Serecheş.

 
 
 

Publicitate

Publicitate