Fotbaliștii lui Gherman sunt liberi să-și găsească o altă formație după desființarea clubului

Unirea Alba Iulia se desființează. Este verdictul dur, dat în urmă cu câteva momente de către finanțatorii clubului Unirea Alba Iulia. Așadar, după mai multe luni de coșmar, calvarul a luat sfârșit pentru fotbaliștii care erau mai mereu amânați cu plata salariilor. Fără un ajutor din partea factorilor de decizie locali, cei din consiliul de administrație al clubului au decis să desființeze gruparea din Alba Iulia.

În acest moment, sunt șanse minime ca partida de vineri cu FC Olt să se mai desfășoare.

„Echipa a intrat în insolvență, noi nu mai hotărâm. Dacă se găsesc bani până deseară să se plătească arbitrajul, vom juca vineri. Dacă vindem pe Stan și pe Schuller azi, ar fi bine, am mai putea continua”, a punctat Oliviu Feneșan, acționar FC Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă, Marian Sarmeș este ferm că echipa va dispărea. Acesta nu a lăsat loc de reveniri, asta în ciuda faptului că marți dădea șanse de a continua.

„Echipa se desființează. Cred că da, numai dacă vine cineva azi, mâine, cu un miliard, ca să putem juca vineri, vom continua, ceea ce nu cred. În rest, e moartă. Dacă toată lumea numai ne hulește și suntem făcuți hoți peste tot… De 3 ani și jumătate  ne tot chinuim”, a declarat Marian Sarmeș, acționar la Unirea Alba Iulia.

În urma acestei decizii, toți fotbaliștii vor deveni liberi de contract.

 

 

Comentarii

 1. Arthur ILLE spune:

  Imi pare sincer rau pt situatia care s-a creat! Si acum intrebarea „lupului singuratic” de la Urziceni: „Eu cu cine mai tin de acum incolo?”

 2. unirist spune:

  si restantele de 4 5 luni la jucatori cine le da???au stat atata timp fara bani,s au imprumutat ,au luat de la parinti ei ce fac acum pana in februarie nu vor mai lua nici un ban ce i care isi mai gasesc echipa ganditi va si la ei…

 3. unirist spune:

  DATI LE BANIIIIIIII

 4. Arthur ILLE spune:

  Ai dreptate!

 5. cocîrţ vasile spune:

  NU SE POATE ASA CEVA!!! unde mai mergem şi noi să înjuram sau să mîncăm sîmburi de floarea soarelui??? De ceeee????

 6. ion spune:

  adio voturi pt toti

 7. ion spune:

  bravo si felicitari pt toti factoriii de decizie din alba

 8. domotek spune:

  de-acum o să mergem la drîmbar.că la baschet în nici un caz …NU ! ! Roman e toată vina !

 
 

Publicitate

Publicitate