Un tur în Liga a III-a, atât a rezistat Europa Alba Iulia mai sus de liga judeţeană de fotbal. După ce au promovat cu surle şi trâmbiţe în eşalonul terţ, finanţatorii echipei  Europa Alba Iulia au început ă dea actele fotbaliştilor, ceea ce înseamnă ca aceştia vor deveni liberi de contract.

Şi antrenorul Dan Mănăilă şi-a primit înştiinţarea conform căreia contractul său a fost reziliat, din cauza faptului că echipa se desfiinţează.

„Am primit hârtia de reziliere, conform căreia Europa Alba Iulia se desfiinţează. A fost o perioadă în care au fost şi momente dureroase, dar au fost şi momente frumoase. A fost unul din grupurile cele mai plăcute cu care am lucrat în acest an. Le doresc succes tuturor, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în sport. M-aş reîntoarce cu drag în judeţul Alba, la orice echipă ar fi nevoie”, a declarat Dan Mănăilă, antrenorul care a reuşit să redreseze echipa Europa Alba Iulia.

Totuşi, Europa Alba Iulia va rămâne cu o echipă în Liga a V-a,  gruparea fiind formaţia secundă a defunctei Europa.

Arsene Munteanu şi Cristea şi-au primit actele, urmează restul echipei?

Arsene, Munteanu şi Cristea şi-au primit deja actele pentru a părăsi echipa, iar restul lotului aşteaptă să-şi primească actele pentru a deveni liberi de contract. Albaiulienii l-au pierdut şi pe cel mai bun fotbalist din tur, Paul Munteanu. Acesta şi-a primit actele şi vorbeşte cu regret de perioada de la echipa albaiuliană.

„Am colaborat bine cu domnul Mănăilă, a ştiut să ne motiveze, ne-a făcut să mergem cu plăcere la antrenamente. Perioada Europa pentru mine e un capitol închis. Au fost trei luni, cu bune şi cu rele, mai puţin bune, pentru că situaţia financiară a clubului a fost cum a fost. Mulţumesc oamenilor că m-au înţeles şi că mi-au dat actele. Mulţumesc domnului Eugen, pentru că m-a înţeles. Sper ca echipa să nu se desfiinţeze, e păcat, că sunt mulţi jucători tineri care pot să joace la cluburi mai bune”, a mai spus Munteanu.

Paul Munteanu a marcat 6 goluri pentru Europa Alba Iulia şi se află pe locul 3 în topul golgheterilor din Liga a III-a, Seria a V-a.

 

Comentarii

 1. Vasilee spune:

  Jucati la cupa porcului unde va stiti cel mai bine :))))))))))

  1. munty spune:

   las k jucam si acolo vasile

 2. john spune:

  joaca in cupa porcului cu ajutorul celor de la paclisa care nu s-au prezentat la meciul cu vintu ca altfel ramaneau pedinafara :))

 3. munty spune:

  7 goluri cata:)))

 
 

Publicitate

Publicitate