Evenimentul All Star Game de la Alba Iulia a fost aşteptat cu nerăbdare de iubitorii de sport. Acesta cuprinde şi o serie de evenimente caritabile, care au adus bucurie persoanelor vârsnice de la căminul din zona Schit, dar şi copiilor internaţi la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Alba. Oficialii au susţinut şi o conferinţă de presă, în care au descris ce înseamnă acest eveniment pentru baschet şi comunitatea locală şi naţională.

Un zâmbet pe frunțile încrețite de timp

Primul dintre acestea a fost o acțiune cu scop caritabil la căminul de bătrâni. Echipa Nord, alcătuită din 12 sportive a adus o rază de soare în sufletul vârstnicilor de la căminul din zona Schit.  Însoțite de președinta Federației Române de Baschet, Carmen Tocală , de primarul Mircea Hava și de antrenorii echipei Nord, cele 12 baschetbaliste au povestit cu vârstnicii, s-au fotografiat și le-au oferit un pachet.

Surpriza a venit din partea baschetbalistelor, care la finalul evenimentului i-au servit pe vârstnici cu o felie de tort. Citește mai multe despre acest subiect pe www.alba24.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate