Miroslav PopovMeci de foc pentru CSU Alba Iulia la Sfântu Gheorghe. Echipa lui Popov a început ezitant partida, dar totul s-a terminat cu bine, la final scorul fiind 46-50 (15-7,  8-12, 10-12 şi 13-19). Meciul a fost dramatic, gazdele încercând să mai atace un loc mai bun în clasament.

Primul sfert a fost un dezastru pentru echipa lui Popov: fetele au pierdut cu 15-7, iar la un moment dat gazdele au avut şi avantaj mai mare de opt puncte. Treptat, fetele de la CSU Alba Iulia şi-au revenit din „pumni” şi au reuşit să revină pe tabelă; în sfertul trei, Alba avea 9-0. Din păcate, Sepsi SIC a avut mereu putere să recupereze şi să pună probleme formaţiei noastre.

În ultimul sfert, CSU Alba Iulia a revenit miraculos, deşi au fost suficiente răsturnări de situaţie, dar echipa lui Popov a demonstrat încă odată că are forţa de a se lupta de la egal la egal cu orice adversar. În urma acestei victorii, CSU Alba Iulia a scăpat de orice grijă în ceea ce priveşte locul secund.

„A fost un meci greu, am început prost, dar am terminat bine. Nu au fost probleme de arbitraj, am ratat destul de mult, în sferturile trei şi patru am fost mai atenţi la finalizare şi s-a câştigat meciul. E o victorie mare”, a declarat Nicuşor Marcu, director sportiv, CSU Alba Iulia.

Runda următoare CSU Alba Iulia va juca în fața propriilor suporteri cu Nova Vita Târgu Mureș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate