Unirea Alba Iulia a fost la un pas să obțină un rezultat pozitiv în partida de sâmbătă de la Timișoara. Elevii lui Stelian Gherman au început cu stângul partida din Banat fiind conduși cu 1-0 încă din minutul 3, când Tiut a respins o minge în piciorul lui Bălace care  nu l-a iertat pe goalkeeper-ul albaiulienilor.

În prima repriză „alb-negrii” s-au apropiat cu grue de poarta lui Tiut, iar Fulea a salvat  Alba de la 2-0, după ce a respins un balon din fața porții goale.

Partea secundă a găsit o echipă mai motivată a albaiulienilor, Bucurică și compania au dat emoții suporterilor de pe „Dan Păltinișanu”  când l-au pus serios la treabă pe portarul Mario Kirev.

Tot Tiut avea să greșească și la al doilea gol marcat de ACS Poli Timișoara. Călin Tiut a respins în față șutul lui Boștină, iar Goge l-a învins pe portarul albaiulienilor. Avea să fie 3-0 în minutul 79, când același Tiut îi „îngroapă” pe elevii lui Stelian Gherman. Acesta are o nouă respingere neinspirată, iar Boștină, ușor jenat că a primit mingea în fața porții goale a marcat pentru 3-0.

În minutul 83 Boștină îl învinge din nou pe Tiut, cu un șut sub transversală. În minutul 89 Tudor Mândrușcă marchează golul de onoare al Unirii Alba Iulia, în urma unei lovituri de la colț, atacantul îmrpumutat de la CFR Cluj a marcat pentru 4-1.

Poli Timișoara: Kirev – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Artean, Poparadu , Goge, Bălace – Boldea, S. Szekely.

Unirea Alba Iulia: Tiut – Fulea, Schuller, Bumbac, Bucurică, Cl. Oara, M. Oprea, Istrate, M. Petrescu, Mânduşcă, S. Mureşan.

 
 
 

Publicitate

Publicitate