ACF Metalurgistul Cugir, a disputat astăzi de la ora 15:00 partida cu numărul 6 în Liga a 3-a seria a 5-a. Băieții lui Opric au reușit să scoată doar un egal pe terenul celor de la ACS Șoimii Pâncota.

După un meci spectaculos, cu mari ocazii de gol, și faze de poartă, echipa ce reprezintă județul Alba în în liga a III-a, nu au reușit să aducă cele 3 puncte acasă. Chiar dacă s-au creat multe ocazii, scorul a fost unul strâns. La pauza ambele echipe aveau să intre la cabine cu un rezultat alb, 0-0.

Primul gol a venit abia însă în minutul 70, atunci când jucătorii gazdelor au reușit să introducă mingea în poartă cugirenilor. Până în prelungirile partidei, meciul părea rezolvat. Însă metalurgiştii au sperat până în ultima clipă, și în minutul 3 de prelungiri, la ultima fază a meciului, au profit de o lovitură liberă din marginea careului. Lucian Itu şi-a luat responsabilitatea trasului la poartă, și a execut o lovitura liberă perfectă, aducând rezultatul final de 1-1.

Metalurgistul rămâne în continuare pe locul 2. Etapa intermediară de săptămâna viitoare, Cugir ar fi trebuit să joace cu Maramureș, însă FRF a luat decizia de a anula toate meciurile maramureșenilor, din anumite motive. Așadar, metalurgistul are mai mult timp la dispoziție pentru a se pregăti de o nouă deplasare săptămâna viitoare, în data de 11 Octombrie, pe terenul celor de la ACS FC Municipal Baia Mare, care întâlnesc ACS Șoimii Pâncota, în etapa intermediară din 8 Octombrie.

Alexandru MOROŞANU

 
 
 

Publicitate

Publicitate