Metalurgistul CugirSâmbătă 23 noiembrie 2013, de la ora 14:00, ACF Metalurgistul Cugir 1939 a reușit să învingă cu scorul de 4-1 formația clasată pe locul 10 în clasamentul seriei a 5-a din liga a III-a, FC Unirea Dej. Cugirenii au obținut a doua victorie în fața echipei din Cluj, și a șaptea în actuala stagiune a competiției.

ACF Metalurgistul Cugir a pleacat ca favorită din toate punctele de vedere în acest meci. Pe lângă rezultatul din tur și poziția în clasament, metalurgiștii dețin și după această etapă cel mai bun atac din serie, cu 30 de reușite, în timp ce FC Unirea Dej are în continuare cea mai slabă apărare din seria a 5-a a ligii a III-a cu 30 de goluri primite.

Cu peste 500 de suporteri în tribună, cugirenii au reușit să se impună în cea de-a 14-a etapă din actuala stagiune. Adrian Cîrstean iși continuă evoluția foarte bună prin care trece, iar astăzi a reușit să marcheze toate cele 4 goluri ale metalurgiștilor.

Etapa viitoare ACF Metalurgistul Cugir joacă în deplasare, pe terenul celor de la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj, echipă ce ocupă locul 9 în clasament, cu 15 puncte strânse, în timp ce echipa antrenată de Marius Opric au ajuns la 24 de puncte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate