Sâmbătă, 9 noiembrie de la ora 14:00, singura echipă ce reprezintă fotbalul județean Alba într-o ligă superioară, respectiv ACF Metalurgistul Cugir 1939 a disputat prima partidă din returul ligii a 3-a , seria a 5-a pe teren propriu, în fața propriilor suporteri, partidă pe care au reușit să o câștige cu 2-0.

După doar un punct obținut în ultimele 3 etape ale turului competițional din cadrul ligii a 3-a, seria 5, ACF Metalurgistul Cugir a avut de disputat astăzi primul meci din retur. Formația din Bihor, CS Osorhei, a făcut deplasarea la Cugir, pentru a obține victoria, și implicit un loc mai bun în clasament. Cu avantajul meciului din tur, când reușeau să se impună cu 2-1 pe teren propriu, bihorenii au venit siguri pe ei , și să ducă toate cele 3 puncte acasă. Dacă etapa trecută Metalurgistul Cugir a pierdut două puncte importante acasă, în confruntarea cu CS FC Zalău, în urma rezultatului de egalitate 2-2, CS Osorhei obținea toate cele 3 puncte, în partida disputată acasă în fața celor de la Unirea Jucu.

Băieții antrenați de Marius Opric, încurajați de spectatorii veniți la meci au intrat în teren cu un singur gând, și anume victoria. După ce au făcut un joc bun în prima repriză, cugirenii intrau la pauză cu un rezultat pozitiv, 1-0. Golul care a adus deschiderea scorului a fost marcat de golgheterul echipei Adrian Cîrstean. Cea de-a doua repriză s-a îndreptat ușor, ușor tot în favoarea metalurgiștilor, care au reușit să mai puncteze o dată prin același Adrian Cîrstean. Finalul partidei aducea cugirenilor „gura de aer” de care aveau nevoie, și anume victoria. După acest meci, ACF Metalurgistul Cugir 1939 iși asigură poziția pe podium în clasament, și se îndreaptă cu pași repezi spre îndeplinirea obiectivului propus.

Etapa viitoare este programată Sâmbătă, de la ora 14:00, când ACF Metalurgistul Cugir 1939 face deplasarea la Arad, pentru confruntarea cu CS Ineu, echipă ce ocupă locul 5 în campionat.

 
 
 

Publicitate

Publicitate