cristi2Fostul fundaş al Unirii Alba Iulia, Ghiţă Dumitru (foto dreapta, alături de Cristi Trif într-o poză făcută de mine şi în care cei doi şi-au dat mâna, mult prea devreme, pentru eternitate!) s-a stins, în această dimineaţă, din viaţă, la numai 52 de ani.

Trebuie să-ţi spun o veste tristă. A murit Ghiţă Dumitru. L-am sunat pe Neluţu Popa pentru a-mi confirma participarea la Cupa Iani Mitracu şi el mi-a transmis că Ghiţă Dumitru a murit!” aceasta a fost primul telefon pe care l-am primit, de la Bebe Brumaru, în această dimineaţă…Şi era ora 9 şi ceva. Cuvintele sunt de prisos pentru a mai spune ceva despre fostul fundaş stânga al Unirii Alba Iulia, cel care a împlinit 52 de ani în 29 ianuarie.

Acesta a evoluat în „alb-negru” timp de nouă sezoane şi în ultimii ani a fost beneficiarul Bursei „Ghiţă Dumitru”, propunerea i-a aparţinut actualului vicepreşedinte al CJ Alba, Florin Roman, şi a fost la rându-i membru în Liga Suporterilor Unirii Alba Iulia. Iani Mitracu, Nicolae Căian, Traian Pop, Cristi Trif şi azi Ghiţă Dumitru, toţi UNIRIŞTI PRIN DEFINIŢIE, au plecat prematur dintre noi.

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ! Înmormântarea va fi oficiată duminică, 10 mai, la ora 13.00, la Alba Iulia iar pentru a-i cinsti memoria, mâine la jocul de pe Cetate dintre Unirea Alba Iulia şi FC Lopadea Nouă se va păstra un moment de reculegere! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate