În acest an, împătimiţii de golf vor avea parte de un sezon încărcat. Clubul de Golf „Paul Tomiţa” de la Pianu de Jos va găzdui peste 20 de competiţii în acest an. Unele au fost deja stabilite în calendarul competiţional, în vreme ce altele îşi aşteaptă denumirea din partea sponsorilor.

După ce în week-end a avut loc Cupa „Borsec”, în perioada următoare va fi o adevărată mişcare de trupe la Pianu de Jos. Concurenţi din ţară, dar şi de peste hotare vor veni să îşi etaleze cunoştinţele şi talentul la golf, dar şi pentru a se relaxa.

Programul competiţional din anul 2013:

Cupa „Tobimar” 27 aprilie; Cupa „Alba Golf Challenge” PRO-AM 10-11 mai ; Cupa „Transavia” 18 mai 2013; Cupa „Christen” 19 mai 2013; Cupa „Supremia” 25 mai  2013; Cupa „Internaţional Paris” 1-2 iunie; Cupa „Alpin 57 LUX” 8 iunie; Cupa „Albalact – ZuZu” 15 iunie; Cupa Româno-Germană 16 iunie; Cupa „Elis” 31 august; Cupa „Elit” 7 septembrie; Cupa „Glenfiddich” 14 septembrie; Cupa de cristal „BMW” 20-21 septembrie; Cupa oraşelor 22  septembrie; Cupa Mediaş – Cupa Vinului 28 septembrie; Cupa Membrilor 5 octombrie.

În anul 2012, cele mai prestigioase evenimente găzduite de Golf Club „Paul Tomiţa” au fost ”Alba Golf Challenge” când profesioniştii au făcut echipă cu amatorii, iar Cupa „Transavia” s-a ridicat şi ea la un înalt nivel din punct de vedere organizatoric, dar şi din punct de vedere a nivelului la care s-au ridicat participanţii.

 
 
 

Publicitate

Publicitate