DSC02585O conferinţă de presă organizată profesionist, una mult mai altfel decât cele la care eu am participat în cei 20 de jurnalism!

Totul a fost stabilit în detaliu, până la cel mai mic amănunt, de către Sorin Corpodean şi echipa lui, în această dimineaţă la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba la întălnirea cu „presarii”.

S-a discutat, cu cărţile pe faţă, despre încetarea colaborării dintre Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba şi Consiliul Judeţean Alba, s-a vorbit despre ceea ce va însemna returul de campionat pentru cei 4.000 de jucători legitimaţi la echipele afiliate la AJF Alba, despre cele 183 de cluburi care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, despre…ajutorul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal privind sprijinirea în continuare a fotbalului amator din judeţ şi despre multe altele!

„După şapte ani şi jumătate de colaborare, acordul între CJ Alba şi AJF Alba a încetat! Trebuie să se înţeleagă un singur aspect şi anume acela că banii pe care i-am primit în această perioadă nu sunt pentru Corpodean, ci sunt pentru cei peste 4.000 de jucători de fotbal angrenaţi în activităţile organizate de AJF Alba! AJF Alba face parte din partidul fotbalului, am promovat poate mai bine ca oricine imaginea judeţului în lume, vezi doar filmul despre Grassroots Day din 2014 premiat de UEFA, dar dacă în acest moment numai poate exista niciun fel de parteneriat între noi şi CJ Alba, ne vom reorienta! Este clar că noi nu mai putem, în situaţia de faţă, face niciun fel de concesie faţă de membrii afiliaţi, pentru vize sau transferuri, cu penalităţi neachitate. Eu le mulţumesc pe această cale celor de la CJ Alba pentru modul în care ne-au ajutat până acum, de altfel inclusiv preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, este alături de noi şi în acest sens a trimis o adresă celor de la CJ Alba pentru a se continua sprijinirea fotbalului amator din Alba. Cred că este clar pentru toată lumea, sper să nu jignesc pe nimeni cu această afirmaţie, că fotbalul este cel mai iubit şi cel mai practicat sport din lume, deci…” a spus Sorin Corpodean.

CANCAN?! Surse de încredere spun că deja Augustin Damian şi Iulian Nichimiş, ceilalţi foşti candidaţi la şefia AJF Alba la alegerile de anul trecut, sunt pregătiţi să vină la şefia fotbalului judeţean, asta în cazul în care Corpodean şi echipa lui vor renunţa la funcţiile pe care le deţin în acest moment în cadrul AJF Alba! Ce să mai zici… (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate