AJF - cupa iani mitracuSâmbătă, 6 iunie, de la ora 09.00 la baza sportivă „Winners Club Țălnar” din Alba Iulia va avea loc prima ediție a cupei „Iani Mitracu”. Evenimentul este dedicat juniorilor născuți în 2003 și mai mici.

Prima ediție a Cupei „Iani Mitracu” care se va desfășura sub sloganul „I love football”, va alinia la start opt echipe: AFC Unirea 1924 Alba Iulia, AS Europa Alba Iulia, ACS Unirea Juniors Alba Iulia, CS Sebeș 2014, CS Olimpia Aiud, AS Viitorul Abrud, AFC Kinder Alba Iulia și ACS Viitorul Aiud.

Echipele participante (loturile formațiilor înscrise vor fi formate din maxim 15 jucători + antrenori) vor fi anunțate cu privire la componența celor două grupe în perioada 1 – 6 iunie, când se va anunța componența celor două grupe și programul meciurilor. Turneul se va desfășura pe sistemul a două grupe de patru echipe, urmând ca primele două clasate să meargă mai departe în semifinale.

După jucarea celor două semifinale, între finala mică și finala mare a competiției, va avea loc un meci demonstrativ între jucători de legendă a clubului AFC Unirea 1924 Alba Iulia și o formație compusă din „Prietenii lui Iani”. În aceste două formații, se vor afla nume de legendă ale fotbalului albaiulian precum Ilie Ion, Neluțu Popa, Ovidiu Maier, Florian „Bebe” Brumaru, Mihai Dăscălescu, Adrian Bicheși, Mihai Manea, Marcel Rusu, Trandafir „Joe” Croitoru, Iulian Nichimiș, Cornel Țălnar, Adorian Himcinschi și alți invitați.

Ziua de 6 iunie, la baza sportivă „Winners Club Țălnar” din Alba Iulia, va fi o zi plină de fotbal, o zi în care organizatorii de la AJF Alba speră că prin jucătorii participanți la acest memorial, toți își vor aminti cu drag de cel care a fost Iani Mitracu. După finala mare, organizatorii au pregătit minim un premiu surpriză pentru toți jucătorii participanți, urmând ca primele trei echipe să fie premiate cu cupe și medalii, dar de asemenea, vor fi distincții speciale astfel: „Trofeul Iani Mitracu”, Cel mai bun jucător, Golgeter, Cel mai tehnic jucător (va participa câte un jucător de la fiecare echipă la o probă de îndemânare cu mingea), Cel mai bun portar, respectiv Trofeul „Fair-play”.

„În urmă cu șase luni de zile, în 14 decembrie 2014, pe terenul sintetic al Colegiului Tehnic „Dorin Pavel”, pleca dintre nou, chiar de pe terenul de fotbal, un prieten, un coleg, o legendă a fotbalului albaiulian, Iani Mitracu. În 6 iunie, colegii care am fost alături de el la ultimul său meci, împreună cu prietenii apropiați a lui Iani și nu numai, vom organiza prima ediție a Cupei <Iani Mitracu>”, transmite AJF Alba.

 
 
 

Publicitate

Publicitate