IMG_4347Curtea de Apel Ploiești a dat, joi, un nou termen în Dosarul „Mită pentru arbitri”, în care sunt inculpaţi președintele AJF Alba, Sorin Corpodean și Lucian Dan. Noua înfățișare este programată pe 5 august, la ora 11.00.  

Curtea de Apel Ploiești a amânat judecata în dosarul „Mită pentru arbitri”, în care mai este implicat și aiudeanul Lucian Dan, dar și alte nume grele din fotbalul românesc, cum ar fi Florin Prunea, Gheorghe Constantin, Cornel Penescu, Marcel Savaniu, Aurelian Bogaciu sau Marcel Lică.

Reamintim că Sorin Corpodean şi aiudeanul Lucian Dan, fost președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor, au primit fiecare pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare. Cei doi au fost acuzați de luare de mită, într-un dosar în care ”capul de afiș” este deținut de fostul patron al echipei FC Argeș, Cornel Penescu, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin și fostul portar Florian Prunea. Decizia Tribunalului Prahova, ca instanţă de fond, pronunţată după trei amânări, a fost atacată cu apel.

 
 
 

Publicitate

Publicitate