Volei Club Alba Blaj se pregătește de play-off-ul pentru accederea în Divizia A1 la volei feminin, iar în acest sens, Consiliul Județean Alba a alocat 450.000 de lei clubului din Blaj. Banii reprezintă cotizația pe anul 2012 a Consiliului Județean Alba pentru echipa de volei.

Președintele clubului din Blaj, susține că finanțarea de la bugetul județean este esențială în ceea ce privește parcursul și supraviețuirea echipei. ”Acești bani sunt esențiali, este un proiect al Consiliului Județean Alba în parteneriat cu Primăria Blaj. Noi sperăm să cheltuim cât mai judicios acești bani. Este un ajutor fără de care nu se putea realiza acest proiect”, a declarat președintele de club al echipei VC Alba Blaj, Sergiu Ștefănescu.

Echipa se pregătește pentru play-off-ul de promovare

Conform președintelui de club  echipa de volei se află în cantonament până la finalul acestei săptămâni, iar în luna martie echipa va începe play-off-ul de promovare în elita voleiului românesc.”Echipa e în cantonament, ne pregătim și sperăm să fim la ora jocului în cea mai bună formă posibilă pentru a nu dezamăgi suporterii și oamenii care ne-au acordat încredere”, a mai spus Ștefănescu.

Echipa din Blaj se va duela cu formații precum Târgoviște și Baia Mare pentru accederea în primul eșalon al  voleiului românesc.

 
 
 

Publicitate

Publicitate